Video: lõpusekundi kolmene ajas NBAs nii mängijad kui fännid pööraseks

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Khris Middletoni kaugvise tõi Milwaukee Bucksile hädavajaliku võidu.
Khris Middletoni kaugvise tõi Milwaukee Bucksile hädavajaliku võidu. Foto: SCANPIX

Korvpalliliiga NBA läinudöiste mängude põnevaim lõppvaatus mängiti maha Milwaukees, kus kohalik Bucks sai mullusest finalistist Miami Heatist jagu alles tänu viimasel sekundil tabanud kaugviskele.

Seejuures algas Bucksi viimane rünnak sellest, et 190 cm pikkune Jerryd Bayless võitis endast peajagu pikema Michael Beasley vastu hüppepalli. Baylessi enda vise läks korvi alt mööda, kuid Bucks sai ründelauapalli ja Zaza Pachulia söötis selle auti kukkumise pealt kolmepunktijoone taga oodanud Khris Middletonile.

Middleton oli seni tabanud väljakult 16st viskest vaid neli ja seitsmest kolmesest ainult ühe, kuid saatis nüüd kaugviske koos sireeniga läbi rõnga ja tõi Bucksile tähtsa 89:88 võidu. Viimased kuus mängu kaotanud Bucks lõpetas mängu seega 18:3 lõpuspurdiga ning sai idakonverentsi tabelisse tähtsa võidu. Bucksil on nüüd kuuendana koos 35 võitu, Miamil nende järel 32 ja Boston Celticsil kaheksandana 31 võitu. Järgnevad 30 võiduga Charlotte Bobcats ja Indiana Pacers.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles