Gert Kullamäe: teisel poolajal oli mängupilt oluliselt parem, läksime rohkem võitlusse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TÜ/Rock alistas Balti liiga esimeses pronksimängus Utena Juventuse 72:63.
TÜ/Rock alistas Balti liiga esimeses pronksimängus Utena Juventuse 72:63. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

TÜ/Rocki korvpallimeeskond võitis Balti liiga esimese pronksimängu Utena Juventuse vastu 72:63, kuigi jäi esimesel poolajal taha 30:39. Rocki peatreeneri Gert Kullamäe sõnul tegi teise poolaja mängupilt rõõmu.

"Võitluslik ja füüsiline mäng oli mõlemalt poolt. Teada oli, et nad on füüsiliselt tugev meeskond ja esimesel poolajal jäime mingitel hetkedel hätta ja lasime end ära suruda," rääkis Kullamäe ülikooli spordiklubi vahendusel. "Aga teisel poolajal oli mängupilt oluliselt parem – läksime rohkem võitlusse, suutsime üks-üks olukorrad enda kasuks lahendada ja hoidsime kaitses väga hästi. Playoffis annab poole edust võitlus ja teisel poolajal oli selles osas rõõmus pilt. Aga seeria teine pool on veel ees ja eks järgmised 40 minutit tuleb sama võitluslik."

Rocki parim oli 20 punkti ja 11 lauapalliga kaksikduubli teinud Janar Talts. Joosep Toome lisas 14 punkti ja viis lauapalli. Augustas Peciukevicius ja Tanel Kurbas tõid võrdselt 10 punkti.

Utena Juventuse parim oli 19 punktiga ameeriklane Rashaun Broadus. Vaidas Cepukaitis viskas 12, endine TÜ/Rocki mängija Egidijus Dimsa 11 ja Arvydas Šiksnius 10 punkti.

Pronksiseeria teine ja otsustav kohtumine on neljapäeval, 2. aprillil kell 19.30 Utenas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles