Mälestus pojale: suured ja väikesed tõukasid kuuli, meenutades Taavi Peetret

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Liis Treimann

Kõigil oli eile õhtul võimalus mälestada paadiõnnetuses uppunud kuulitõukajat Taavi Peetret. Tallinnas Audentese spordihalli kuulitõukesektoris sai teha ühe tõuke ning seejärel kirjutada mälestusraamatusse mõned read.


Ürituse ühe korraldaja, Peetre kunagise treeneri Ants Kiisa sõnul mälestas kõigest 27-aastaseks elanud meest üle saja inimese. Kõrvuti sportlastega avaldasid kuulitõukajale austust ka tavalised spordisõbrad.

Mälestuskildudest koosnev raamat käib lähipäevil Peetre sõpradel käest kätte ning siis antakse see üle ta perekonnale. «Taavi poeg ei mäleta ju suureks sirgudes isast midagi, nende mälestuskildude abil saab ta vähemalt mingi pildi,» sõnas Kiisa.

Taavi Peetrega saab jätta hüvasti pühapäeval kell 14 Tallinnas Kaarli kirikus. Peetre maetakse kodukanti Hiiumaale ning matusetalitus toimub seal päev hiljem juba kitsamas ringis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles