Eesti U18 koondist ootab täna ees ellujäämismäng Horvaatiaga

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jäähoki.
Jäähoki. Foto: SCANPIX

Eesti U18 noortekoondis sai Tallinnas, Tondiraba jäähallis toimuval kuni 18-aastaste noormeeste jäähoki MMi II divisjoni A-grupi turniiril neljandal võistluspäeval 1:5 (0:1, 1:1, 0:3) kaotuse Poolalt ning peab laupäeva õhtul ellujäämismängu Horvaatiaga.

Kohtumises Poolaga viskas Eesti koondise värava Georg Ermel. Tabamusele tegid eeltöö Daniil Fursa ja Nikita Kozõrev.

Teistes reedestes kohtumistes alistas Lõuna-Korea Hollandi 6:3 (2:1, 3:0, 1:2) ning Suurbritannia Horvaatia 7:1 (4:0, 2:1, 1:0).

Otsustava vooru eel jagavad täisedu 12 punktiga turniiril esikohta Poola ja Lõuna Korea. Võistkonnad kohtuvad omavahel täna kell 16:30 ning selgitavad välja järgmiseks aastaks I divisjoni B-gruppi pääseja.

Kolmanda ja neljanda koha nimel mängivad kell 13:00 välja Suurbritannia ja Holland. Hetkel on brittidel 6 ja hollandlastel 5 punkti. Kell 20:00 lõpetavad turniiri Eesti ja Horvaatia. Kohtumise võitja säilitab järgmiseks aastaks koha II divisjoni A-grupis, kaotaja langeb B-gruppi. Omavahelise mängu eel on Eestil 1 ja Hollandil 0 punkti, kuid sellele vaatamata vajab Eesti Horvaatia edestamiseks kindlasti võitu.

Turniiri koduleht IIHF-i portaalis: http://www.iihf.com/competition/482/statistics.html

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles