Eesti laskesuusatajad võitsid Rootsis kolm esikohta

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rene Zahkna.
Rene Zahkna. Foto: Tairo Lutter

Östersundis koos Rootsi meistrivõistlustega toimuval laskesuusatamise Baltic Biathlon Cupil võitsid eestlased eile jälitussõidus kolm esikohta.

Meesjuunioride konkurentsis esikoha võitnud Rene Zahkna oli kindlaima käega mees – ta eksis vaid ühel lasul, samas kui kõik teised võistlejad pidid trahviringi pikkust mõõtma vähemalt viiel korral. Finišis oli Zahkna edu suur, teisena lõpetanud eilse sprindi võitjat Sebastian Samuelssoni (Rootsi) edestas ta kahe ja poole minutiga. Johan Talihärm saavutas kuuenda koha, vahendas biathlon.ee.

18-19-aastaste neidude sõidus jõudis Regina Oja finišisse 11 sekundit enne eilset võitjat Kamila Zuki (Poola). Mõlemad pidid sõitma neli trahviringi. Järgmised võistlejad kaotasid neile juba rohkem kui kahe minutiga. Brita Liivamaa tuli kaheksandaks.

Mart Všivtsev võitis 16-17aastaste poiste võistluse, edestades rootslast Jonas Maalöt 7,3 sekundiga. Robert Heldna sai neljanda koha. Sama vanuseklassi tüdrukute sõidu lõpetas Anneliis Viilukas viiendana ja Mari Uha kümnendana.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles