Rocki U14 poisid võitsid Euroopa liiga etapi ning mängivad superfinaalis

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rocki U14 võistkond.
Rocki U14 võistkond. Foto: Rocki korvpallikool

Nädalavahetusel mängis Tartu Rocki U14 võistkond Tallinnas selle hooaja kolmanda etapi Euroopa Noorte Korvpalli Liigas (EYBL). Etapil võideti kõik viis mängu ning teeniti esikoht ja kindlustati pääs turniiri superfinaali. 

Tartu Rocki poisid alistasid SDJSOR nr. 1 (Samara) 54:36, BS Ridzene (Riia) 69:53, BC MuKi (Helsingi) 47:36, BS Trinta (Moskva) 64:56 ja BS Orbita (Dzerzhinsk) 58:53.

Enne viimast etappi hoidis Rocki võistkond viiendat kohta kuue võidu ja nelja kaotusega.

Viimasel etapil pandi paika, kes saab superfinaali ning kes jätkab järgmisel hooajal esimeses divisjonis - superfinaali saavad mõlemast grupist kolm paremat, korraldaja (BS Bolderaja, Riia), parim neljas ning Kesk-Euroopa regioonist kaks võistkonda. Tugevamas divisjonis mängivad järgmisel aastal mõlema grupi kaheksa paremat.

Viis võitu viimasel etapil viisid Rocki korvpallipoisid 30. aprillist 3. maini Riias peetavasse superfinaali.

Võistkonna parima mängija tiitli sai Hannes Saar. Turniiri sümboolsesse viisikusse valiti Tartu Rockist Kerr Kriisa ja Peeter Toomas Tael. Turniiri parima mängija auhinna sai seekord väga stabiilselt ja alati hingega mängiv Patrik Peemot.

Meeskonda kuulusid veel: Reio Sillapuu, Siim Sander Pärn, Kristjan Paade, Raimond Saaremägi, Sverre Aav, Robert Ramler, Andri Sullan, Ralf Rebane. Tribüünilt toetasid kaasa sõitnud vigastatud Kristen Loot ja Karl Hendrik Kiisk. Poisse soojendas enne mängu ning tohterdas pärast mängu füsioterapeut Jaanus Akel. Tartu Rocki U14 treener on Gert Prants.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles