Trennijutud: Giorgi Tsintsadze

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Giorgi Tsintsadze
Giorgi Tsintsadze Foto: Sille Annuk

Lemmik on tagasi Tartus


Tartu tüdrukud, kes kolm hooaega temperamentset Gruusia kossumeest jumaldasid, võivad veidike pettunud olla. Tartust eemal oldud aasta jooksul on Giorgi Tsintsadze abiellunud imekauni kaasmaalase Nanaga.

Tartu on tema teine kodu, on palliplatsil vastastele palju meelehärmi põhjustanud Giorgi kindel.

«Meeskond on noor, palju on uusi mängijaid,» iseloomustab Tsintsadze oma uut vana tiimi, «mängutempo on tunduvalt tõusnud.»

Võrreldes tema viimase Tartu hooajaga on Giorgil kahju, et platsil pole praegu Gert Kullamäed, Tanel Teini, Tanoka Beardi ja Viktor Sanikidzet. «Tollal oli meil väga tugev meeskond,» meenutab ta, «aga usun, et ka praegune tiim pole palju halvem – põhiosa mehi on samad.»

Treenerid on välja öelnud, et Giorgist oodatakse eelkõige liidriohjade võtjat ja tuimavõitu eestlastesse särtsakuse süstijat. «Ma tulin, et mängida oma mängu nii nagu varem,» ütleb grusiin-lane, «usun, et mängime hästi kokku ja meie meeskonda on huvitav platsil vaadata.»

Vorm on grusiinil tema sõnul taastumas ja ülesmäge liikumas. «Usun, et kahe-kolme nädala pärast olen tippvormis,» lubab  Tsintsadze.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles