Mehhiko jalgpallurite võimas pidu: 14 prostituuti ja transvestiit

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mehhiko jalgpallikoondislased.
Mehhiko jalgpallikoondislased. Foto: SCANPIX

Mehhiko jalgpalliliit asus uurima kohalikus meedias ilmunud väiteid, et eelmisel nädalal sõprusmängus 1:0 Colombia alistanud Mehhiko jalgpallikoondislased pidasid pärast mängu hotellis suurejoonelist võidupidu, kus viibisid ka 15 prostituuti, kellest üks oli transvestiit.

Mitmed Mehhiko ajalehed ja internetiportaalid kirjutasid eile väidetavalt umbes 30 000 Eesti krooni maksma läinud peost ning avaldasid ka selle peo pilte, kus jalgpallurid lõbutüdrukute seltsis lustisid, vahendab The Sun.

Teiste seas olid kolm pilti, kus erinevad jalgpallurid poseerisid blondi Gemaga, kes on transvestiit.

Siiani on koondislased prostituutide palkamist eitanud, öeldes, et nad rentisid lihtsalt hotelli peoruumi, et sõprade ja pereliikmete seltsis võitu tähistada.

«Kui peame trahvi maksma, olen sellega nõus ja vabandan. Aga ajalehtedes kirjutatakse, et me palkasime 15 prostituuti, kellest üks oli transvestiit. Seda küll ei juhtunud,» väitis klubijalgpalli Inglismaal Fulhamis mängiv Carlos Salcido. «Jõime natuke alkoholi, muud ei midagi.»

Salcido sõnul polnud tal aimugi, et tüdruk, kellega ta poseeris, oli tegelikult transvestiit.

Mehhiko ajalehtede andmetel võttis peost osa kogu Mehhiko koondis, aga väidetavalt keegi lõbutüdrukute teenuseid ei kasutanud. Siiani pole täpselt teada, kas prostituudid sattusid peole juhuslikult või keegi mängijatest oli nad siiski palganud. Igatahes algas pidu südaööl ja prostituute nähti hotellist lahkumas kell kuus hommikul.

Mehhiko jalgpalliliidu teatel on mängijatel keelatud oma hotelli naisi viia. «Kogume informatsiooni, et jõuda selgusele, mis täpselt juhtus,» sõnas jalgpalliliidu peasekretär Decio de Maria Serrano. «Keegi ei õigusta juhtunut, aga praegu pole ka mõtet seda liiga suureks puhuda.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles