McLaren huvitub Vetteli palkamisest

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sebastian Vettel
Sebastian Vettel Foto: SCANPIX

McLareni vormel-1 meeskonna boss Martin Whitmarsh avaldas, et McLaren soovis kolm aastat tagasi Sebastian Vettelit enda tiimi saada ning tõdes, et kui sakslane samamoodi edasi areneb, proovivad nad kindlasti siis uuesti, kui Vetteli leping Red Bulliga 2012. aastal lõpeb.

Viimasel ajal on Whitmarsh Vettelit kõvasti kritiseerinud, kuna 23-aastane sakslane on sel suvel ka sõiduvigadega silma paistnud, neist mälestusväärseimad eksimused olid Türgis ning kolm nädalat tagasi Belgia etapil – Türgis rikkus Vettel Red Bulli kaksikvõidu, kui ta hakkas oma tiimikaaslasest Mark Webberist mööduma, aga siis läksid nende autod Vetteli vea tõttu külgepidi kokku ja tagatipuks oli Vettel sunnitud sõidu katkestama, Belgias sõitis aga Vettel möödasõitu üritades külje pealt sisse McLareni piloodile Jenson Buttonile, kes ei saanud seetõttu võistlust jätkata, kirjutab Crash.net.

«Kuna Sebastian on sel hooajal varasemast rohkem pinge all, teeb ta liiga palju vigu,» rääkis Whitmarsh intervjuus Sport Bildile. «Kokkupõrge Webberiga Türgis oli minu arvates 95 protsenti tema süü.»

Siiski tunnistas Whitmarsh, et McLaren peab Vettelist kõvasti lugu ja nad on huvitatud tema palkamisest.

«Olen piisavalt avatud ja aus, et seda tunnistada,» sõnas Whitmarsh. «Sebastian on väga andekas sõitja. McLaren soovis teda endale saada, aga paraku tookord see meil veel ei õnnestunud. Kui ta aga jätkab samamoodi arenemist, proovime teda pärast Red Bulliga lepingu lõppemist uuesti enda ridadesse värvata.»

Red Bulli tiimiboss Christian Horner rääkis aga hooaja alguses, et sooviks Vettelit enda meeskonnas hoida 2028. aastani. Tiim pakkus Vettelile juba ka lepingupikendust, mille allkirjastamise korral jääks ta Red Bulli 2015. hooaja lõpuni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles