Tõrvas ja Orissaares võisteldakse Taavi Peetre mälestuseks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taavi Peetre uppus mullu 11. septembril toimunud paadiõnnetuses.
Taavi Peetre uppus mullu 11. septembril toimunud paadiõnnetuses. Foto: Liis Treimann

Homme toimub Tõrva staadionil Kuldliiga egiidi all III Tõrva-Helme kergejõustikupäev koos olümpialastega, kes võistlevad eelmise nädala laupäeval Tamula järvel toimunud paadiõnnetuses uppunud kuulitõukaja Taavi Peetre mälestuseks.

Kell 14.30 algaval kettaheitevõistlusel löövad kaasa Pekingi olümpiavõitja Gerd Kanter, Ateena olümpiapronks Aleksander Tammert, Pekingi olümpia kuues Bogdan Pištšalnikov Venemaalt ning samal võistlusel 14. koha saavutanud Märt Israel.

Odaviskes, mis algab kell 15.30, läheb esikohta kaitsma Tõrvast pärit Tanel Laanmäe, kes mullu samal võistlusel viskas isiklikuks rekordiks 81.96. Eesti parimate odaviskajate kõrval on viskesektoris ka Pekingi olümpiahõbe Ainars Kovals Lätist.

Traagiliselt hukkunud Peetret mälestatakse ka 24. septembril peetaval Orissaare õhtumiitingul.

Võistlustel on kavas 300 m tõkkejooks, kettaheide, kuulitõuge ja kõrgushüpe.

Kuultõuke võistlusega mälestatakse Peetret ning seetõttu sooritavad kõik poisid, noormehed ja mehed tõuked pöördega tehnikaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles