Video: Tartu Rocki napp kaotus ajas «Aktuaalse kaamera» uudisteankru otse-eetris ahastuse äärele

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Priit Kuusk.
Priit Kuusk. Foto: Ekraanitõmmis

Tartu Ülikool/Rocki korvpallimeeskond teenis eilses Balti liiga pronksimängu kordusmatšis kümnepunktilise kaotuse ja pidi leppima neljanda kohaga. Sellega ei tahtnud aga kuidagi leppida «Aktuaalse kaamera» uudisteankur Priit Kuusk, kes eilse uudistesaate lõpus Rocki kaotuse tõttu ahastusse sattus.

Rock võitis pronksiseeria avalahingu kodus 72:63 ja nii oleks eile võõrsil peetud mängu järel lahkutud medalitega juhul, kui oleks kaotatud vähem kui üheksa punktiga. Kui normaalajal oleks tablool olnud Rocki üheksapunktiline kaotus, oleks järgnenud lisaaeg, kuid Tartu meeskond pidi nii lisavõimalusest kui medalitest suu puhtaks pühkima, sest Utena Juventus sai kirja 62:52 võidu.

Rocki napp kaotus mõjus raskelt eile «Aktuaalset kaamerat» juhtinud Priit Kuusele, kes saate lõpus Tartu meeskonna kurba saatust jagas. «Meie poolt hetkel kõik, kohe jätkame spordiuudistega,» teatas Kuusk eile AK põhisaate järel ning lisas siis pead käte vahel hoides: «Oo, püha jumal, kui sa vaid teaksid, kui raske on Tartu Rocki fänn olla!»

Juhtunut näeb videost alates 31.55.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles