Juventusele kolm väravat löönud lätlane: olen sellest alati unistanud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meeskonnakaaslased õnnitlevad Artjoms Rudnevsit (vasakul) kübaratriki puhul.
Meeskonnakaaslased õnnitlevad Artjoms Rudnevsit (vasakul) kübaratriki puhul. Foto: SCANPIX

Poola jalgpalliklubis Lech Poznan mängiv Läti ründaja Artjoms Rudnevs tegi eile võõrsil Euroopa liiga mängus  Torino Juventuse vastu kübaratriki, aidates oma koduklubi väärtusliku 3:3 viigini, vahendab Soccernet.ee.

«Ma ei suuda oma tundeid sõnadesse panna,» ütles 22-aastane Rudnevs UEFA.com-ile. «Olen tõeliselt õnnelik. Olen alati unistanud sellisele vastasele värava löömisest, aga lüüa kolm väravat on midagi maagilist, fantastilist.»

«Pole kahtlust, et see oli mu karjääri parim mäng. Enne seda mängu oli raske öelda, milline mu parim mäng oli, aga sellele pole vastast. See on sedasorti asi, mis jääb sinuga igavesti,» lisas ta.

Esimese värava lõi Rudnevs penaltist ja teise väravaalusest sagimisest, kolmas on aga eriti märkimisväärne: teisel lisaminutil põrutas ta oma nõrgema, vasaku jalaga kauglöögi latipuutega ristnurka.

«Oli viimane minut ja mul polnud aega mõelda, nii et otsustasin lüüa. Kui pall võrgus lõpetas, läksin ma peaaegu hulluks ja jooksin pingi juurde, kus meeskonnakaaslased peaaegu lämmatasid mu,» kirjeldas lätlane mängu kulminatsiooni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles