Liiga suure käelihasega hädas olnud motoäss käis keerukal operatsioonil

Postimees Sport
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dani Pedrosa.
Dani Pedrosa. Foto: SCANPIX

26 korda Moto GP sarja etapivõitjaks tulnud hispaanlane Dani Pedrosa läbi edukalt operatsiooni, mis võib päästa tema karjääri.

29aastane hispaanlane oli hädas küünarvarrelihasega, mille sidekude oli pideva pidurihoova vajutamise tõttu kasvanud nii suureks, et see ei mahtunud enam luude vahele ära ja põhjustas põrguvalu. Näiteks selle hooaja esimesel Moto GP etapil Kataris kukkus ta valu tõttu kvalifikatsiooni teiselt kohalt lõpuks kuuendaks.

Varem oli Pedrosa käinud küünarvarreoperatsioonil kahel korral ja nüüd hoiatasid arstid, et uus lõikus võib kaasa tuua olukorra halvenemise. Kuid Pedrosa otsustas, et midagi on vaja siiski ette võtta ja valis senisest keerukama protseduuri.

Kaks tundi kestnud lõikusel eemaldati üks kiht sidekude ja nüüd peab Pedrosa ilmselt 4-6 nädalat taastuma, kuni ta saab taas oma Honda selga istuda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles