Pärnu alistas Rocki 19 punktiga, Rapla kindlustas kolmanda koha

Postimees Sport
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu meeskonna fännid.
Pärnu meeskonna fännid. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Täna peeti Eesti korvpalli meistriliiga kaks viimast põhiturniiri mängu ja selgusid veerandfinaalpaarid. Rapla Tyco alistas 72:64 Valga/Maks&Mooritsa ja kindlustas kolmanda koha. Võitjatele viskas Domagoj Bubalo 19 ja kaotajatele Reinis Strupovics 22 silma.

KK Pärnu sai juba varem põhiturniiri võidu kindlustanud ja mitmete põhimeesteta mänginud Tartu Ülikool/Rockist jagu 88:69. Pärnule tõid Rannar Raap ja Janis Vahter kumbki 16 punkti, Rockile Augustas Peciukevicius 15 punkti.

Veerandfinaalpaarid on seega järgmised:

Tratu Rock - TLÜ/Kalev

Kalev/Cramo - TTÜ

Rapla - Valga

Rakvere - Pärnu

Mängude eel:

Rapla vajab võitu et kindlustada esmakordselt ajaloos põhiturniiri kolmas koht. Kaotuse korral jääb Rapla neljandaks ning kolmandaks tõuseb "harjumuspäraselt" Rakvere Tarvas. Tarvas on oma mängud juba mänginud ning neil jääb vaid oodata ja vaadata, mis Raplas sündima hakkab.

Valga/Maks&Moorits kindlustab võidu korral viienda koha ning saab veerandfinaalis vastaseks Rapla. Kaotuse korral ning eeldusel, et Pärnu kaotab Rockile, säilitab Valga viienda koha, kuid play-off'i esimeseks vastaseks tuleb Rakvere Tarvas. Juhul kui Pärnu võidab TÜ/Rocki ning Valga kaotab Raplale, siis tõuseb Pärnu tabelis viiendale kohale ja Valga kukub kuuendaks. 

Äsja Leedust Balti liiga neljanda kohaga naasnud Tartu Ülikool/Rockil on põhiturniiri võit käes ning viimane mäng nende tabeliseisu ei mõjuta. TÜ/Rock kohtub veerandfinaalis TLÜ/Kaleviga ning BC Kalev/Cramo vastaseks on TTÜ KK.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles