Kullamäe suurest kaotusest Pärnule: ma ei dramatiseeriks seda üle

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartlaste peatreener Gert Kullamäe.
Tartlaste peatreener Gert Kullamäe. Foto: Kristjan Teedema

Juba varem Eesti meistriliiga põhiturniiri võidu kindlustanud Tartu Ülikool/Rock kaotas täna suvepealinnas viimase põhiturniiri mängu Pärnule 69:88.

Rocki peatreener Gert Kullamäe otsustas puhkust anda neljale põhimehele – mänguks ei võetud kaasa Janar Taltsi ja puhkust said ka Tanel Sokk, Valmo Kriisa ja Gert Dorbek.

«Ma ei dramatiseeriks kaotust üle – põhiturniiri võit oli kindel ja sai palju minuteid anda vähekogenumatele. Tahtsin, et Kriisa ja Sokk, kes on hädas pisivigastustega, saaksid puhkust ja Janarit ei võtnud täna üldse kaasa. Tegelikult kasutasin Peciukeviciust ka võimalikult vähe ja tahtsin proovida Sutti mängujuhi kohal. Esimesel poolajal olime mängus, aga teisel mingil hetkel tuli vahe sisse ja nii jäigi. Nüüd hakkame valmistuma play-offideks,» sõnas Kullamäe.

Veerandfinaalidega alustab TÜ/Rock kodus reedel, 10. aprillil ning kolme võiduni peetava seeria vastaseks on tabeli kaheksas meeskond TLÜ/Kalev.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles