Norbert Hurt dramaatilisest võidust: alati tuleb lõpuni mängida!

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Norbert Hurt.
Norbert Hurt. Foto: Peeter Langovits

FC Flora peatreener Norbert Hurt lausus pärast lisaminutitel saadud dramaatilist 1:0 võitu Narva Transi üle, et tulemus on heaks tõestuseks sellest, kuidas igas mängus tuleb pingutada kohtuniku lõpuvileni.

«Treenerina ei mõtle nii, et võit võib tulemata jääda. Me teame, et mäng käib viimase sekundini ja see teebki mängu põnevaks. Õpetame mängijatele, et mäng käib alati lõpuni. Meil käis pidev nuputamine nii taktika kui ka asetuse koha pealt, vahepeal jäime isegi ühe kaitsjaga mängima, aga tegime lõpuks õiged käigud,» sõnas rahulolev Hurt.

Võiduvärava lõi teisel lisaminutil Irakli Logua ja Andre Frolovi eeltöö järel karistusalas vabaks jäänud vahetusmees Sakari Tukiainen, kes saatis palli täpselt tagumise posti kõrvale. «Muutsime asetust ja nägime, et ees on väga kitsas ja kaitsjad mängivad väga kompaktselt, ruumi ei anna. Ei piisanud ainult Sakari pikkusest, pidime rohkem jõudusid ette viima ja nii see võit tuli. Alati tuleb lõpuni mängida!» lausus Hurt.

Flora pole endale lasknud nelja vooruga lüüa ainsatki väravat ning on võitnud kõik neli kohtumist, kuid ometi ei anna see neile liigatabelis formaalset esikohta – hooaega samuti nelja võiduga alustanud Nõmme Kaljul on parem väravate vahe. Nädala pärast kohtuvad kaks liidrit viiendas voorus omavahel. «Praegu puhkame natukene ka oma pead, sest treeneritelgi on olnud 90 minutit pinget. Tuleb analüüsida, mida ja kuidas. Aga eks sammhaaval oleme oma mängu üles ehitanud, et suurteks mängudeks valmis olla. Eks järgmisel nädalal näha ole,» sõnas Hurt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles