Video: Inglismaa kõrgliigas löödi imeline kaugvärav

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Charlie Adam.
Charlie Adam. Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpalli kõrgliigas alistas Chelsea eile 2:1 Stoke City, kuid mängutulemusest rohkem on kõneainet pakkunud kaotajate ainuke värav.

Chelsea sai eilset mängu kodus juhtima 39. minutil, kui jala sai valgeks Eden Hazard. Avapoolaja eelviimasel minutil tõi aga Stoke City mängumees Charlie Adam tabloole viigiseisu, kui lõi enda meeskonna väljakupoolelt imelise kaugvärava.

Viigipunkti see kokkuvõttes Stoke Cityle siiski ei päästnud, sest 62. mänguminutil skooris Loic Remy ja nii teenis Chelsea 2:1 võidu.

Chelsea jätkab 70 punktiga Inglismaa liiga liidrina, Arsenal kerkis eilse järel teisele tabelireale ja neil on koos 63 punkti. Manchester United hoiab hetkel 62 punktiga kolmandat positsiooni, kuid neist vaid ühe punkti vähem on teeninud Manchester City, kellel on 31. vooru kohtumine alles pidamata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles