Artjunin ei saa jätkuvalt Rumeenias mänguaega

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti koondise keskkaitsja Artjom Artjunin (vasakul).
Eesti koondise keskkaitsja Artjom Artjunin (vasakul). Foto: Toomas Tatar

Kuuekordne Eesti jalgpallikoondise internatsionaal Artjom Artjunin oli täna neljandat Rumeenia kõrgliiga mänguvooru järjest sunnitud omade mängu pingilt jälgima, vahendab Soccernet.ee.

24-aastane keskkaitsja, kes viimati teenis Brasovi eest liigas 52 minutit mänguaega 7. märtsil Otelul Galati vastu, on seejärel treeneri soosingust välja langenud. Kuigi täna katsetas Eesti koondislase koduklubi 5-mehelist kaitseliini, ei vabastanud seegi Artjuninile mänguaega.

Sellest hoolimata suutis Brasov lähikonkurent Concordia Chiajnalt näpistada ülidramaatilise ja vajaliku viigipunkti - 25. minutil kaotusseisu jäädes löödi viigitabamus alles 91. minutil, kui täpne oli horvaadist keskkaitsja Mislav Leko. 

24 vooru järel on Brasov nüüd kogunud 28 punkti ning hoiab sellega 18 meeskonna konkurentsis 10. kohta. Kuna tulevast hooajast vähendatakse Rumeenia kõrgliigas osalevate tiimide hulka 14 peale, siis langeb tänavu aste madalamale koguni kuus viimast kohta. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles