Sokk ja Kerde lõpetasid Venemaa liiga põhihooaja teise kohaga

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Üllar Kerde.
Üllar Kerde. Foto: Toomas Huik

Korvpalliklubi Moskva Dünamo võitis Venemaa liiga põhihooaja viimases mängus vahepeal liidripositsioonil olnud Permi Parmat 80:72 ja kindlustas sellega põhiturniiril teise koha.

Dünamo parim oli Vladimir Truškin, kes viskas 20 punkti ja võttis 14 lauapalli. Sten-Timmu Sokk sai mänguaega 28 minutit, viskas selle ajaga 2 punkti, võttis 4 lauapalli ning jagas 2 resultatiivset söötu. Sokk langes lõpuks ka vigadega pingile. Tema +15 oli meeskonna paremuselt teine näit, vahendas basket.ee.

Mitte väike roll ei ole meeskonna edus veebruari alguses peatreeneri toolile asunud Üllar Kerdel, kelle juhtimisel tabeli keskmikust teisele kohale kerkiti. Kerde juhtimisel oli meeskonna võiduprotsent üle 80%.

Nikolai Rogožkin, Dünamo klubi esimees, samuti üks Venemaa korvpallijuhte, sõnas: «Tahan õnnitleda Dünamot eeskätt karikavõistluste hõbeda eest. Märkida tahaks mängijate ennastohverdavat tegutsemist mõlemas karika Final Four’i mängus. Soovin Dünamole edu Superliiga playoffis, suuremat arvu poolehoidjaid tribüünile ning edu eelseisvates mängudes.»

Playoffi avaringis kohtub Dünamo nüüd Rjazani klubiga. Esimene mäng toimub 13. aprillil koduväljakul, teine 16. aprillil võõrsil

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles