Franck Ribery: Louis van Gaal on halb inimene

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siin pildil on Franck Ribery ja Louis van Gaali suhted soojad.
Siin pildil on Franck Ribery ja Louis van Gaali suhted soojad. Foto: JUERGEN SCHWARZ/AFP

Täna 32. sünnipäeva tähistav Prantsusmaa jalgpallikoondise ja Müncheni Bayerni äär Franck Ribery oli portaalile goal.com antud intervjuus üllatavalt pahane teda Bayernis aastatel 2009-2011 juhendanud Louis van Gaali peale.

Ribery ütles, et ta tundis ennast praegu Manchester Unitedit tüüriva van Gaali käe all ebamugavalt. "Meil oli isiksuste tasandil probleeme. Kui ta meile tuli, ei teadnud keegi, mis juhtuma hakkab. Tema idee oli selles, et teda ei huvitanud nimed absoluutselt, staare pole vaja ja kõik peavad ennast uuesti tõestama," rääkis prantslane.

"Juba esimene kokkusaamine temaga oli mürgine. Professionaalse mängijana kaotasin temasse usu. Ta tegi väljakul suurepäraseid asju, aga treenerina ja persoonina oli ta halb inimene," lisas Ribery.

Mängija sõnul oleks ta van Gaali tõttu peaaegu Bayernist lahkunud, sest teda jahtisid nii Inglismaa kui Hispaania suurklubid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles