Räikkönen Ferrari edust: selle taga ei olnud ainult kuumus

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sebastian Vettel (vasakul) ja Kimi Räikkonen.
Sebastian Vettel (vasakul) ja Kimi Räikkonen. Foto: SCANPIX

Ferrari vormel-1 meeskonna piloot Kimi Räikkönen tunnistas, et nende meeskonnale edukaks kujunenud Malaisia etapil ei saanud otsustavaks vaid kuum ilm.

Malaisias teenis esikoha Sebastian Vettel ning Räikkönen oli neljas. Nende vahele mahtusid Mercedese rooli keeravad Lewis Hamilton ja Nico Rosberg, kirjutab ESPN.

«Malaisia kuumad olud võisid olla meie jaoks väga head, kuid arvan, et oleksime ka Austraalias neile vastupanu osutanud, kui oleksime sõidu alguses kohe nende tuulde saanud,» arvas soomlane. «Loomulikult on igal rajal oma olud, kuid see ei vähenda meie sooritust.»

«Tean, et me ei ole veel ühe ringi peal võimelised nende kiirust näitama, kuid oleme võrreldes mullusega teinud sammu edasi. Kuigi Sebastian võitis eelmise etapi, siis meil on veel erinevates asjades vaja edasi areneda,» lisas Räikkönen.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles