Võrkpallifinaalid algavad – loomad ja kalad naeravad

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Avo Keel.
Avo Keel. Foto: Laura Oks/Õhtuleht

Finaalseerias on üle mitme aasta vastamisi Pärnu ja Tartu meeskond, kelle eesotsas olevad peatreenerid Avo Keel ja Andrei Ojamets tunnevad teineteist läbi ja lõhki – koos on võidetud tiitleid, juhendatud koondist. Üheealised (Keel on 52, Ojamets 51-aastane – M. G.) mehed on mõlemad pärit Pärnust.

Kuhjaga tiitleid on mõlemal, seejuures on Ojamets Eesti meistriks tulnud nii Tartu kui ka Pärnu juhendajana. Ka eelmisel aastal olid finaalis samad peatreenerid, tõsi, siis oli Keel veel Tallinna Selveri eesotsas. Tookord jäi peale Ojametsa Tartu. Samas, 2010. aastal alistas Keel Selveriga just Ojametsa ning Pärnu. Lisaks on mehed ka ühes meeskonnas, Pärnu ESSi ridades tulnud Eesti meistriks – Ojamets peatreeneri, Keel mängijana.

Seega ollakse teineteisega nii hästi tuttavad, et kõik nipid peaks teada olema. Keel on teada-tuntud krutskimees, kes suudab oma väljaütlemistega teinekord oluliste mängude eel ka vastasmeeskonna mängijaid mõjutada. Kuigi kogenud Ojamets end Keele vimkadest häirida ei lase, tunnistab ta, et Keelel juba nipid otsa ei saa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles