Kohila oli finaalseeria avamängus TTÜ-st kindlalt parem

Postimees Sport
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võrkpall.
Võrkpall. Foto: SCANPIX

Täna tehti algust Eesti naiste võrkpalli finaalseeriaga, kui Kohila võitis koduväljakul TTÜ-d 3:0 (25:12, 26:24, 25:16. Teine mäng peetakse 15. aprillil TTÜ spordihoones.

Kohila resultatiivseim oli Maarja Kerner 13 punktiga, TTÜ-le tõi Erle Püvi samuti 13 punkti.

Enne mängu:

Põhiturniiril mängisid Kohila ja TTÜ naiskonnad üks-üks, kui Kohila esindus võitis võõrsil peetud kohtumise 3:1 ja TTÜ samuti võõral väljakul toimunud vastasseisu 3:0. Lisaks ristusid Kohila ja TTÜ teed detsembris Eesti karikavõistluste finaalis, mis lõppes pealinna esinduse 3:1 ülekaaluga, vahendad volley.ee.

«Favoriidiseisuses on Kohila, kuid meie lähme finaalseeriale vastu hea tundega ja pingevabalt. Teame, et nad on meist tabelis tugevamad, aga hea esituse ja võistkonnavaimu väljamängimisega saame neile kindlasti ka väärilist vastupanu osutada ja salvata - mitte ainult ühe võidu võtta, vaid ka rohkem,» rääkis TTÜ peatreener Tiit Kõiv.

Pronksmedali eest hakkavad heitlema Tartu Ülikool/Eeden ja Tallinna Ülikool. Põhiturniiril võitis Tallinna Ülikool kodusaalis peetud omavahelise mängu 3:1, kuid kaotas võõrsil toimunud kohtumise 0:3. Kahe võiduni mängitava seeria esimene vaatus saab teoks 14. aprillil Tartus ja kordusmäng 16. aprillil Tallinnas. Vajadusel kolmas mäng toimub 17. aprillil taaskord Tartus.    

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles