Madridi Real ei astu siiski Ronaldo kaitseks välja

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo.
Cristiano Ronaldo. Foto: SCANPIX

Cristiano Ronaldo sai eilses Madridi Reali eilses liigamängus Rayo Valleano vastu kollase kaardi, kui ta üritas kohtuniku hinnangul penaltit välja petta.

Esmalt teatas Reali peatreener Carlo Ancelotti, et kohtunik eksis selles olukorras selgelt ja nad kavatsevad esitada protesti. Siiski kirjutab nüüd ajaleht AS, et tõenäoliselt Real siiski protesti ei esita.

Nimelt kohtub Real laupäeval koduväljakul Eibariga ning tiimis leitakse, et Eibari vastu õnnestub võit võtta ka Ronaldota. Lisaks on hooaja lõpus neil ees kohtumisi tunduvalt tugevamate vastastega. Realil tuleb lähinädalatel mängida näiteks Sevilla, Espanyoli ja Celta Vigo.

Eibariga peetava matši peavad vahele jätma ka James Rodriguez ja Toni Kroos. Kuna ka nemad on sarnaselt Ronaldole kogunud viis kollast kaarti. Ühe kaardi kaugusel mängukeelust on aga Sergio Ramos, Luka Modric ja Daniel Carvajal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles