Woods keelas armukesel Playboys poseerida

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rachel Uchitel
Rachel Uchitel Foto: SCANPIX

Eelmisel sügisel seksiskandaali sattunud ning seetõttu ka abikaasast ilma jäänud kõmuline golfimängija Tiger Woods keelas väidetavalt oma endisel armukesel Rachel Uchitelil kuulsas meesteajakirjas Playboy poseerida.

Armuafäär Uchiteliga oli esimene, mis mullu avalikuks tuli ning pärast seda ilmnes mitmeid Woodsi abieluväliseid suhteid, vahendab Metro.

Woods sõlmis Uchiteliga mitmeid miljoneid dollareid väärt lepingu, mille kohaselt ei tohi naine nende suhtest midagi rääkida. Et aga Playboy soovis naist oma ajakirja kaanele just seetõttu, et ta oli kuulsa golfariga seotud, otsustas Woods sekkuda ja teatas Uchitelile, et kui ta Playboyle poseerib, muutub nende leping kehtetuks.

«Rachel oleks neist miljoneist ilma jäänud, mis Tiger talle maksis. Ajakiri tahtis kirjutada, et tal oli Tigeriga suhe, aga see oleks nende kokkulepet murdnud,» rääkis üks Uchiteli lähikondne RadarOnline’ile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles