Pärnul õnnestus kõik, Tartul mitte miski

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristo Kollo püüab palli taha varjuda. Robert Tähe ja Kevin Soo ilmed räägivad enda eest.
Kristo Kollo püüab palli taha varjuda. Robert Tähe ja Kevin Soo ilmed räägivad enda eest. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Eile sai avalöögi Eesti meistrivõistluste finaalseeria, mis lõppes ootamatult kiirelt – Pärnu Võrkpalliklubi surus tiitlikaitsja Tartu Bigbanki põlvili ja võttis ülikindla 3:0 võidu. Tartu sai avageimis 12 ja kahes järgnevas 15 punkti. «Nad lõid head servi, nagu oligi arvata. Kuigi ma hoiatasin mehi selle eest, meie vastuvõtjad täna hakkama ei saanud,» sõnas Tartu peatreener Andrei Ojamets. «Võistkond lagunes, oma emotsioone ei suudetud talitseda ja mäng läks käest,» lisas ta.

Kogu kohtumine kulges Tartule kohutavalt. Pärnul õnnestus kodupubliku marulisel toetusel pea kõik. Mängu iseloomustas hästi hetk, kui Pärnu rünnakuliider Hindrek Pulk lõi tartlaste liidri Robert Tähe palliga peaaegu pikali, Tartul ei saanud palli vastaste poole maha ei diagonaal ega nurgamehed, lisaks palju tehnilist praaki ja avageim kaotati koguni 12:25. Teine ja kolmas geim kulgesid täpselt samas taktis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles