Heiko Zoober tuli juunioride kolmekordseks meistriks

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heiko Zoober.
Heiko Zoober. Foto: Reio Laurits/Eesti Sulgpalliliit

Nädalavahetusel TÜ Spordihoones toimunud Eesti Noorte meistrivõistlustel sulgpallis tuli kõigis kolmes mänguliigis meistriks Heiko Zoober Triitoni sulgpalliklubist.

Zoober alistas üksikmängus klubikaaslase Tanel Nammi 21-13, 21-14. Teine kuldmedal tuli paarismängus koos Mikk Õunmaaga, kellega eelmisel nädalal jõuti juunioride EM-l kuueteistkümne parima hulka. Kolmanda tiitli sai Zoober segpaarismängus, kui Helina Rüüteliga võideti kolme geimilises tasavägises mängus paari eelneva aasta noorte meistrid Kristin Kuuba ja Mihkel Laanes.

Neidude üksikmängus võitis üheksanda järjestikkuse oma vanuseklassi noorte meistritiitli Kristin Kuuba, kes mängis üle Kati-Kreet Marrani 21-9, 21-13. Äsja juunioride EM-l sulgpalli esimese tiitlivõistluste medali võitnud Nõo sulgpalliklubi mängijad Kristin Kuuba ja Helina Rüütel said paarismängu finaalis mõneti üllatusliku kaotuse, jäädes alla kodustele konkurentidele Kati-Kreet Marranile ja Sale-Liis Teesalule .

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles