Eesti amatöörrattur sai Belgias kuuenda koha

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ekke-Kaur Vosman.
Ekke-Kaur Vosman. Foto: rattaprofid.ee

Eesti U23 jalgpallikoondis on Belgias paralleelselt Rahvuste Karika etappidega ja profituuriga sõitnud nooremate meestega ka kohalike amatööride võidusõitudel.

Noored mehed said kahe esimese amatööride sõiduga 8. ja 9. aprillil tunde sisse ning eilsel kolmandal võistlusel Duffelis õnnestus juba meeskonnatöö klappima saada ning see vormistada korralikuks tulemuseks. Steven Kalf, Greg Hallop, Karl Arnold Vendelin, Ekke Kaur Vosman ja Peeter Pung sõitsid väga aktiivselt, et 200-mehelist gruppi kontrollida piisavalt, et Norman Vahtra saaks oma head finišijalga proovile panna, vahendas Rattaprofid.ee.

Lõpus õnnestus küll kahel Belgia ratturil väike edu sisse sõita, aga Vahtra tegi peapundi eesotsas südika lõpuspurdi ning saavutas 6. koha. Grupifinišis tuli tal alla vanduda kolmele kogenenumale konkurendile.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles