Kättemaksuvõimalus ning rahaga süsteemi vastu

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meistrite liiga veerandfinaalid
Meistrite liiga veerandfinaalid Illustratsioon: Allikas: Graphic News

Meistrite liigas hakkab hooaeg jõudma kulminatsioonini. Konkurentsis on veel kaheksa tiimi, kelle seas on kolm suurfavoriiti (Müncheni Bayern, FC Barcelona, Madridi Real) ning mitte ühtegi tiimi Inglismaalt. Veerandfinaalide eel tõmbavad pilke eelkõige kaks duelli: täna röövib tähelepanu eelmise hooaja finaali kordusetendus, kus lähevad vastamisi Madridi klubid Ateltico ja Real, kolmapäeval üritab Katarist pärit rahamägede toel tegusid tegev PSG vastu astuda FC Barcelonale. Kordusmatšid on kõikides seeriates kavas juba järgmisel nädalal.

Kevadel finaalis lisaaja järel 4:1 võidu võtnud Real soovib tänavu tõusta esimeseks meeskonnaks, kes suudab tänapäevase formaadi järgi mängitavas Meistrite liigas tiitlit kaitsta. Atletico tahab aga valusa kaotuse eest kätte maksta. Seejuures on meeskonnad pärast kevadist suurmängu kohtunud koguni kuus korda, kuid Real ei ole neist matšidest võitnud ühtegi. Hispaania liigas on Atleticol kirjas 4:0 ja 2:1 võit. Karikasarjas võideti 2:0 ja viigistati Realiga 2:2, Superkarika finaalis viigistati esmalt 1:1 ja seejärel võitis Atletico 1:0.

Real ei lase end neist tulemustest aga morjendada. «Kui tahad meistriks tulla, siis tuleb alistada parimad tiimid, ja Atletico kuulub just parimate sekka,» tõdes mullu finaalis matši lisaajale viinud värava löönud Sergio Ramos uefa.com-ile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles