Video: bravuurikas Zlatan Ibrahimovic täitis jooksupoisi rolli

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Zlatan Ibrahimovic.
Zlatan Ibrahimovic. Foto: SCANPIX

Maailmakuulsast jalgpalliässast Zlatan Ibrahimovicist on välja ilmunud humoorikas video, kus Rootsi koondise bravuurikas ning sõnakas äss kehastab hotelli jooksupoissi.

Ibrahimovic sai 2001. aastal Rootsi rahvusmeeskonna eest mängides kerge peapõrutuse, kui rootslased kohtusid Ungariga. Toona klubijalgpalli Ajaxi meeskonnas mänginud Ibrahimovici kohta valmistati seejärel naljakas video, milles rootslane astus üles hotelli jooksupoisina, kes saab trepist allakukkumise järel peapõrutuse.

Kui videos küsib üks hotelli töötaja Ibrahimovicilt, kes temaga on kõik korras, siis vastab kuulus jalgpallistaar järgnevalt: «Ma olen professionaalne jalgpallur, mängin Ajaxi ja meie rahvusmeeskonna eest. Vaadake, ma olen seal pildil number 9 särgiga mängija.»

Ibrahimovici pettumuseks vastab hotelli töötaja kuulsale mängumehele aga, et tema poolt osutatud mängija on hoopiski spordiajakirjanik, ning Ibrahimovic on seda vastust kuuldes tõsiselt segaduses ja pettunud.

Vaata portaali 101greatgoals.com poolt avaldatud humoorikat videot siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles