Skandaal: Tallinnas noorteturniiril käinud Soome hokitreenerid ei jõudnud pidutsemise tõttu mängudele

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jäähoki.
Jäähoki. Foto: Marko Saarm / Sakala

Soome väljaanne Iltalehti avaldas täna skandaalse loo Soome hokinoorte treeneritest, kes käisid Tallinnas turniiril, kuid ei jõudnud pidutsemise tõttu mängudele kohale.

Aprilli esimesel nädalavahetusel peeti Tallinnas esinduslik noorteturniir Frontier Elite Cup 04 ning kohal olid U17 ja U15 meeskonnad Kanadast, Soomest, Valgevenest ja Eestist.

Omapärase käitumisega said turniiril hakkama Soome meeskonna Espoo Bluesi U15 meeskonna treenerid, kes otsustasid reedel Tallinnasse jõudes minna tutvuma kohaliku ööeluga. Bluesi treenerid sattusid aga pidutsemisega nii hoogu, et ei jõudnud kummalegi laupäeval toimunud mängule, kus Espoo noored said kirja ühe võidu ja ühe kaotuse. Pühapäeval treenerid vabandasid tiimi ees ning üheskoos sõideti pärast kahte pühapäevast kaotusmängu varakult koju ära, kuigi esmaspäeval oleksid nad pidanud mängima veel ühe kohtumise.

Iltalehti andmetel järgmisel hooajal enam treenerid oma senisel ametikohal ei jätka.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles