Keel oli suures kaotusseisus olles lootust kaotamas

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Avo Keel meeskonda juhendamas.
Avo Keel meeskonda juhendamas. Foto: Ants Liigus

Eesti meistrivõistluste finaalseeria kolmandas mängus sai Pärnu Võrkpalliklubi Tartu Bigbanki üle 3:1 võidu. Seejuures lõppes teine geim Pärnu 34:32 võiduga ja kolmandas tuldi välja kaheksapunktilisest kaotusseisust.

«Järjest põnevamaks läheb see seeria,» olid Pärnu lootsi Avo Keele esimesed sõnad pärast kohtumist.

Keele sõnul oli ta kolmandas geimis juba lootust kaotamas ja tahtis hakata vahetusmehi sisse tooma. «Aga vist 14:21 kaotusseisus olles mõtlesin, et proovime veel, kaotada polnud enam midagi ja läksime täiest jõust servi lööma ning vahe hakkas kahanema,» rääkis juhendaja kolmanda geimi kohta, kus Tartu juba 20:12 juhtis, ent Pärnu suutis 26:24 võidu välja võluda.

«Finaalseerias ma ei mäleta, et sellist vahet oleks minu meeskond suutnud tagasi mängida ega ka et vastased oleksid seda suutnud.»

Tartu juhendaja Andrei Ojamets tunnistas, et suure eduseisu käest andmine oli lubamatu. «Sel moel geimi kaotada on muidugi valus. Liiga vara hakkasime mõtlema, et tuleb ära ja lasime jala sirgeks,» sõnas Ojamets. «Ise aitasime kaasa sellele kaotusele.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles