Heiko Rannula videointervjuus: meil pole Andres Sõbra vastu midagi isiklikku

Ats Kuldkepp
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärnu korvpalliklubi läks Eesti meistriliiga veerandfinaali tänase võõrsil saadud 90:80 võiduga Rakvere Tarva vastu 2:1 juhtima ja peatreeneri Heiko Rannula sõnul pole see üllatav.

"Kui vaadata kõiki kolme mängu, siis oleme suurema osa ajast juhtinud. Esimese mängu andsime lõpuga ära või Tarvas võttis lõpuga ära, kuidas soovite. Et suurema osa mängust oleme meie kontrollinud, siis ma ei saa öelda, et see üllatus oleks. Nemad on favoriidid, aga nagu mängud on näidanud, siis on nad võidetavad," ütles Rannula. Play-offiks 5. asetuse saanud Pärnu võitis põhiturniiril 15 mängu ja kaotas 17, 4. kohaga lõpetanud Rakvere sai 20 võitu ja 12 kaotust.

Kui Pärnu võidab ka reedel, on koht poolfinaalis just nende päralt. Rannula pidas tähtsaks eelkõige psühholoogilist ettevalmistust. "Kindlasti saab olema teistsugune mäng. Lõpetada on alati väga raske ja kodus veel eriti. Me ei taha siia saali enam tagasi tulla!"

Pärast teist kohtumist ütles Tarva peatreener Andres Sõber, et esimest aastat meistriliiga tiimi juhendava Rannula enesekindlus on tema nooruse tõttu kohatu. Rannula ei näe ütlemistes erilist probleemi. "Siin pole midagi isiklikku. Lihtsalt tahame võita ja play-offis kaugemale saada. Meie eesmärk oli juba hooaja alguses poolfinaali pääseda ja sinnapoole me pürgime," oli ta kindel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles