ManU võib väravasuule tuua tõelise ründajate hirmu

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Milano Interi väravavaht Samir Handanovic.
Milano Interi väravavaht Samir Handanovic. Foto: SCANPIX

Viimase poolaasta jooksul on mitmel puhul räägitud võimalusest, et Manchester Unitedi hispaanlasest puurilukk David de Gea võib suvel tiimist lahkuda ja siirduda Madridi Reali. Nii on hakatud ka ManUga seostama teisi väravavahte. Viimaste uudiste kohaselt on United silma peale pannud Milano Interi puurilukule Samir Handanovicile.

30-aastane ja 193 cm pikkune sloveen on Interi esiväravavaht olnud alates 2012. aastast, kui Milano klubi maksis tema eest Udinesele 11 miljonit eurot. Briti meedia teatel on Handanovic valmis Itaalia liiga keskmikuks langenud Interist lahkuma ja ManU soovib olukorda ära kasutada. Mehe hinnaks peaks olema umbes 20 miljonit eurot.

Viimasel ajal on Handanovic tõmmanud palliväljakutel ka palju tähelepanu, kuna mees on suutnud Interi särgis tõrjuda viimasest kaheksast tema vastu löödud penaltist koguni seitse. Viimasest kümnest on sloveen tõrjunud kaheksa.

Handanovici leping Interiga lõppeb järgmise hooaja järel, kuid Itaalia meedia teatel lahkub ta juba sel suvel meeskonnast. Ka nende teatel on suurim huviline ManU, kuid räägitakse ka Liverpoolist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles