Kreek jätkab Prantsusmaa meistrikulla püüdmist, Pupart langes veerandfinaalis

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ardo Kreek.
Ardo Kreek. Foto: Karli Saul

Prantsusmaa võrkpallimeistrivõistluste teises veerandfinaalmängus võitis Pariisi Volley Toulouse´i meeskonna võõrsil 3:2 (-17, 22, 27, -18, 12) ja jätkab medalikursil. Poolfinaali pääsemiseks oli vaja kaht võitu, avamängu võitsid pealinlased 3:0. Teises kohtumises tõi Ardo Kreek üheksa punkti: rünnakul viis (63%), blokis kolm ja servil ühe. Meeskonna resultatiivseim oli taas Nikola Gjorgiev 28 punktiga.

Keith Pupart sai oma nimele kaheksa punkti, kõik rünnakul (40%). Tema meeskond Arago de Sete jäi aga taas kindlalt alla Toursile – numbriliselt sel korral 0:3 (-20, –18, –22) ja langes kullakonkurentsist. Kolmandas veerandfinaalis alistas põhiturniiri parim Cannes Beauvais meeskonna 3:2 ja 3:1. Otsustavat kohtumist läheb vaja Lyoni ja Ajaccio veerandfinaalis. Reedel toimuva kohtumise võitja läheb poolfinaalis vastamisi Kreegi koduklubiga, kirjutab volley.ee.

Soome meistriliiga finaalis üritab Loimaa Hurrikaani vastu hakata Kokkola Tiikerit´ele, seni ebaõnnestunult. Esimese kohtumise võitsid tiigrid 3:1, teise 3:2 ja kolmanda 3:0. Kuldmedalist lahutab Kokkola meeskonda nüüd veel vaid üks võit. Hurrikaani teise sidemängijana käib aeg-ajalt platsil Tauno Lipp.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles