Heiko Rannula liitus Rakvere Tarvaga

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heiko Rannula (vasakul).
Heiko Rannula (vasakul). Foto: Arvet Mägi / Virumaa Teataja

Rakvere Tarva korvpallimeeskonna tagaliin täienes Heiko Rannulaga. Eile tegi 27-aastane mängujuht juba koos uute kaaslastega trenni ning peatreener Andres Sõber hindas tema oskusi väga heaks.


«Täitsa tubli poiss! Usun, et ta sobib meie meeskonda,» sõnas Sõber eile õhtul. «Tegelikult olen teda varemgi oma meeskonda soovinud, kuid nüüd saime kokku ja jõudsime tingimustes kokkuleppele.»

Lisaks peatreeneri ametile Tarvas ka klubi rahaasjadega tegelev Sõber lõi Rannulale korralikud tingimused. Esimesed päevad veedab mees hotellis, seejärel leitakse talle elamiseks korter. «Käisin juba sponsori juurest läbi ja saan tema tuleku kulud kenasti kaetud,» märkis Sõber.

Tarval kulub veel üks tagamees marjaks ära. Möödunud nädalal teatas meeskonna üks raudvarasid Raido Villers, et ei jõua enam töö kõrvalt meistriliiga tasemel kaasa lüüa, ning taandus teises liigas pallivasse Tarva duubelmeeskonda. Sõber soovib niigi hõredat väikese ääre positsiooni täita nüüd tagameestega.

Tagameeste puudust ei tohiks selles meeskonnas nüüd ette tulla – Kristo Saage, Rain Veideman, Martin Dorbek, ameeriklane Matt Hall ning nüüd ka Rannula, kes viimastel aastatel oli Valga meeskonna üks põhilisi vedureid. Vaatamata oma noorusele alustab Rannula koduses meistriliigas juba 12. hooaega.

Kontrollmängude põhjal on Sõber teinud mängijate paigutuses ümberkorraldusi. Näiteks seni peamiselt korvi all tegutsenud Brett McGee nihutas ta väikese ääre positsioonile, Viljar Veskit kavatseb ta aga mõnedes olukordades kasutada Richard Andersoni kõrval suure ääremängijana.

Päris selge pole veel Halli saatus. Renato Lindmetsa sõbrana Rakverre saabunud ning meeskonna treeningutel osalev ameeriklane on Sõbra hinnangul küll heast klassist korvpallur, kuid Eestis kasutatava stiiliga peab ta alles harjuma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles