Rain Veideman hakkab mängima Rockis

Vahur Kalmre
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rain Veideman Eesti koondise särgis.
Rain Veideman Eesti koondise särgis. Foto: Artur Sadoski

Korvpalliklubi Rakvere Tarvas ja korvpallimeeskond Tartu Ülikool/Rock jõudsid kokkuleppele Rain Veidemani üleminekus Rocki meeskonda. Leping
sõlmiti kolmeks aastaks.

Rain Veidemani leping hakkab kehtima peale kehalise töövõime ja tervise uuringuid, annab teada ülikooli akadeemiline spordiklubi.

Suure tõenäosusega teeb Veideman esimese mängu TÜ/Rocki särgis sel reedel ja laupäeval, kui Tartu Ülikooli spordihoones mängitakse Balti korvpalliliiga karikaturniir. Turniiri esimese päeva teises mängus kohtub TÜ/Rock  BC Kalev/Cramoga.

Rakvere Tarvase peatreener Andres Sõber ütles, et ülemineku peapõhjus oli mängija enda soov: „Meil on olnud pikemad läbirääkimised, kuid nüüd kui Rockis on ka Janar Talts ja Giorgi Tsintsadze võib öelda, et Rainil on väga head võimalused edasiseks arenguks. Eriti kui ta saab Balti liiga eliitdivisjoni ja FIBA mänge.“

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles