Kas Schumacheril kästakse F1-sarjast lahkuda?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Schumacher
Michael Schumacher Foto: SCANPIX

Kuulujuttudel seitsmekordsest vormel-1 sarja maailmameistrist Michael Schumacherist ei paista lõppu tulevat. Nüüd räägitakse, et sakslast survestatakse Mercedesest tänavuse hooaja järel lahkuma.

Schumacher sõlmis Mercedesega kolme-aastase lepingu, kuid kuluaarides räägitakse, et tänavune hooaeg jääb tema viimaseks. Schumacheri esindajad on selle kuulujutu kindlalt ümber lükanud.

«Vähetõenäoline, et Mercedes tahaks Michaelit ise vallandada, sest see näitaks, et temaga lepingu sõlmimine oli vale. Usun, et talle on juba avaldatud survet, et ta otsustaks tippspordiga lõpparve teha. Kui ta vabandusi vajab, siis võib ta vabalt ettekäändena tuua kaelavigastuse, mis ei lubanud teha sellist tagasitulekut nagu ta ootas. Sellise selgituse võtaks ka Saksa meedia heameelega vastu,» kirjutas tunnustatud vormeliajakirjanik Joe Saward. «See, et Michael üritab võidelda paratamatuse vastu on kurb.»

BBC-ajakirjaniku Jonathan Legardi sõnul on Adrian Sutil põhiline kandidaat Schumacheri kohale.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles