Snuukri MM: tiitlikaitsja pääses kõige napimalt teise ringi

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mark Selby pärast rasket võitu
Mark Selby pärast rasket võitu Foto: SCANPIX

Sheffieldis Cricible’i teatris alanud snuukri MMil oli juba avapäeval õhus suurüllatus, kui tiitlikaitsja Mark Selby oli väljakukkumise äärel. Selby oli Kurt Maflini vastu 8:9 kaotusseisus, kuid suutis lõpuks siiski 10:9 võidu võtta.

«See on maailma kõige keerulisem turniir,» ohkas Selby pärast rasket matši. «Proovisin kõikvõimalikke erinevaid asju teha, kuid mulle tundus, et sellest lihtsalt ei tule minu mäng. Õnneks pääsesin siiski edasi.»

Lisaks Selbyle sai napi 10:9 võidu kirja ka Anthony McGill, kes oli üle Stephen Maguire’ist. John Higgins võitis 10:5 Robert Milkinsit, Marco Fu 10:6 Jimmy Robertsoni ja Graeme Dott 10:8 Ricky Waldenit.

Maailma kuulsaim snuukrimängija Ronnie O’Sullivan kohtub avaringis Craig Steadmaniga. Möödunud aasta finaalis sai Selby jagu just O'Sullivanist.

Alates 1977. aastast, kui turniir kolis Sheffieldi, pole ükski esmakordselt maailmameistriks tulnud mees suutnud tiitlit kaitsta. Kas Selbyl õnnestub pikk seeria lõpetada?

78. korda peetaval snuukri MMil on auhinnafond 1 364 000 naela suurune. Võitja paneb taskusse 300 000 naela.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles