Piltuudis: Venemaa jalgpallikoondislane lõhkus rängas avariis oma sportauto

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrei Ještšenko.
Andrei Ještšenko. Foto: SCANPIX

Venemaa jalgpallikoondise vasakkaitsja Andrei Ještšenko sattus täna hommikul raskesse autoavariisse, kuid pääses sellest suuremate vigastusteta. Tema Nissan GT-R purunes õnnetuses aga täielikult.

14 korda Venemaa koondist esindanud ning ka mullusuvisel MMil Venemaa koondisesse mahtunud 31-aastane vasakkaitsja mängib praegu Krasnodari Kubani eest, olles seal laenul Mahhatškala Anžist. Varem on ta esindanud ka näiteks Kiievi Dinamo, Himki, Moskva Lokomotiivi ja Nižni Novgorodi Volga värve. MMil Brasiilias tegi ta kaasa Venemaa koondise avamängus Lõuna-Koreaga, kuid jäi ülejäänud kahes alagrupikohtumises pingile.

Ještšenko lausus portaalile Sovsport.ru vaid nii palju, et õnnetus leidis aset, kui ta oli teel spordisaali treeningule, kuid ei soovinud avarii asjaoludest täpsemalt rääkida. Jalgpalluri vigastused piirdusid lõhkise huulega.

«Tänu jumalale, aga Andrei pääses vaid kerge šokiga. Ta läbis juba arstliku ülevaatuse, kus kinnitati, et temaga on kõik korras. Järgmise liigamängu jätab ta ilmselt vahele, aga siis on tagasi meeskonna juures. Tegu oli väga tõsise avariiga ja tõtt-öelda vedas tal väga,» lausus Kubani tegevjuht Jevgeni Muravjov väljaandele Sport Ekspress.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles