Seekord ei mingit lisaaega: Kalev/Cramo alistas TTÜ ligi poolesaja punktiga

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Korvpalli play-offi avamäng Kalev/Cramo - TTÜ
Korvpalli play-offi avamäng Kalev/Cramo - TTÜ Foto: Tairo Lutter

Korvpalli Eesti meistrivõistlustel selgus viimane poolfinalist, kui Kalev/Cramo alistas 101:52 TTÜ ja kindlustas sellega edasipääsu.

Kui seeria teise mängu lasi Kalev/Cramo meeskond koguni lisaajale ja suutis alles seal oma paremuse maksma panna, siis täna valitseti kohtumist avaminutitest peale ning juba avaveerandaeg lõppes seisul 28:10, poolajaks oli Kalev/Cramo aga ees 55:21. Edu aina kasvatades jäidki lõppnumbriteks 101:52.

Poolfinaalis TYCO Raplaga vastamisi minevale Kalev/Cramole tõi Scott Machado 23 punkti ja võttis 11 lauapalli, Mindaugas Kupsas lisas 16 punkti ja 10 lauapalli. Nii Armands Škele kui ka EJ Singleri arvele jäi 13 punkti, Keith Benson viskas 12 ja Indrek Kajupank 11 punkti. Kalevi poolel ei käinud täna üldse väljakul Rain Veideman ja Gregor Arbet.

TTÜ parim oli 14 punktiga Kiur Akenpärg, kelle arvele jäi seejuures ka TTÜ ainus tabav kolmepunktivise tänases mängus (16st katsest). Kristjan Makke lisas 13 punkti ja võttis 8 lauapalli, Joonas Järveläinen viskas 10 punkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles