Skandaalne Briatore peab Ferrariga läbirääkimisi?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Flavio Briatore
Flavio Briatore Foto: SCANPIX

Jutud Flavio Briatore naasmisest vormel-1 sarja on viimaste nädalatega üha rohkem tuure kogunud, kuna eelmisel sügisel skandaali tõttu ametist tagasi astunud endine Renault’ tiimipealik on juba vähemalt kahel korral Ferrari peakorterit külastanud.

Esimest korda külastas Briatore Ferrari peakorterit juulikuus ning Die Welt kirjutas, et Briatore on seal vahepeal veelgi käinud, lisaks selgus nüüd, et itaallane viibis ka Monza etapil Ferrari boksides, vahendab ESPN.

Praegu kannab Briatore talle Rahvusvahelise Autoliidu (FIA) poolt määratud keeldu, mille kohaselt ei tohi ta 2013. aastani vormel-1 ringkondades töötada, ent usutavasti on ta kõvasti lobitööd teinud, et FIA tema karistust veelgi vähendaks. Mäletatavasti määrati talle esialgselt üldsegi eluaegne keeld.

Keelust hoolimata jätkas Briatore tööd pilootide mänedžerina ning, nagu Monza etapp näitas, ei takistanud see tal ka sündmuste keerises olemist.

«Kohtun Bernie Ecclestone’iga ja lendan tagasi Londonisse. Fantastiline on tagasi olla ja näha vanu sõpru,» kommenteeris ta ise Monzas viibimist.

Küsimusele, kas ta soovib vormelimaailma naasta, vastas Briatore: «Tunnen end väga hästi ja olen asjade seisuga rahul,» arutles ta. «Eks ole näha, mida tulevik toob. Singapuri etapile ma ei lähe, kuna tunnen end ka kodus hästi.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles