Paksud murepilved tiitlikaitsja Reali kohal

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gareth Bale (vasakul) ja Luka Modric ei saa tänases Meistrite liiga kohtumises Madridi Reali aidata.
Gareth Bale (vasakul) ja Luka Modric ei saa tänases Meistrite liiga kohtumises Madridi Reali aidata. Foto: SCANPIX

Mullused jalgpalli Meistrite liiga finalistid Madridi Real ja Madridi Atletico on pärast kevadist tiitliheitlust vastamisi läinud koguni seitse korda ning Real on siiani võiduta. Atleticol on kirjas neli võitu, kolm matši on lõppenud viigiga. Täna kohtutakse omavahel taas, kui tiitlikaitsja koduväljakul peetakse Euroopa tugevaima klubisarja veerandfinaali korduskohtumine; esimene duell eelmisel teisipäeval lõppes 0:0. Matši eel vaevleb Real aga mitmesuguste murede küüsis.

Tänavu ja varemgi võtmemängijate traumadega hädas olnud tiitlikaitsja peab tänases matšis traumade tõttu hakkama saama nii Luka Modrici, Gareth Bale’i kui ka Karim Benzemata. Lisaks on kaartidega väljas vasakkaitsja Marcelo. Nii on neil vaja asendaja leida koguni neljale tavapärasele põhikoosseisu mängijale.

Kõige lihtsam on olukord vast äärekaitses, kus väljakule jookseb Fabio Coentrao, lisaks võtab keskväljal Modricist tühjaks jäänud koha sisse Isco. Horvaadi eelmise vigastuse ajal sai ta igatahes selle rolli täitmisega hakkama. Benzema asemel alustab tipuründes tõenäoliselt Javier Hernandez, kes näitas end heast küljest nädalavahetuse liigamängus Malagaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles