Saksamaa väljaanne: Bayerni mängumehed käivad peatreeneri selja taga salaja arsti juures

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Franck Ribery.
Franck Ribery. Foto: SCANPIX

Eurosport vahendas täna lõunal Saksamaa väljaande Bildi infot, mille järgi jätkub omapärane tüli Müncheni Bayerni jalgpallimeeskonnas, kus läksid omavahel raksu tiimi peatreener Pep Guardiola ning pikaajaline arst Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrt.

Meeste tüli sai alguse möödunud nädalal, kui Bayern jäi Meistrite liiga veerandfinaalide avamängus ootamatult 1:3 alla Portole. Guardiola teatas seejärel, et kaotuse põhjuseks oli asjaolu, et paljud mehed on vigastatud olnud, vihjates sellega justkui Müller-Wohlfahrti halvale tööle. Ligikaudu 40 aastat Bayernis töötanud arst sai selle peale pahaseks ning lahkus klubist.

Bildi väitel ei ole Guardiola ja Müller-Wohlfahrti tüli aga takistuseks mitmele Bayerni mängumehele, kes peatreeneri teadmata ikka mainekat arsti külastavad. Väidetavalt on käinud Müller-Wohlfahrti juures konsultatsioonil Franck Ribery, David Alaba ning Holger Badstuber.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles