Uskumatu: väravavaht lasi teda kritiseerinud ajakirjanikku õhupüssist

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õhupüss. Foto on illustreeriv.
Õhupüss. Foto on illustreeriv. Foto: SCANPIX

Hondurase jalgpalliklubi Motagua väravavaht Donaldo Morales sai hakkama uskumatu teoga – 27-aastane mees vihastas teda kritiseerinud ajakirjaniku peale ning lasi kirjatsura õhupüssist.

Hondurase spordilehes Diez töötav Saul Carranza soovis pärast treeningu lõppemist Moralest intervjueerida, ent puurilukk hakkas ajakirjanikku solvama ja pahandas, et mees oli oma artiklis kirjutanud, et Morales oli Motagua 2:2 viigimängus Vidaga väravates süüdi, vahendab AP.

Carranza asus seejärel intervjueerima Moralese tiimikaaslast Jorge Clarost, mõned minutid hiljem tuli Morales tema juurde tagasi ja lasi õhupüssist tema suunas kolm lasku.

Carranza kirjutas juhtunust ka artikli, kus avaldas, et Morales oli talle hiljem kolm korda helistanud, et oma teo eest vabandust paluda, ent Carranza ei võtnud tema vabandust vastu.

Motagua klubi president Pedro Atala mõistis Hondurase koondise eest 31 mängus väljakul käinud väravavahi käitumise hukka ning lubas meest karistada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles