Video: pealtpanekufestivali korraldanud Houston Rockets alistas taas Dallase

Ats Kuldkepp
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rocketsile 28 punkti toonud Dwight Howard surub palli korvi.
Rocketsile 28 punkti toonud Dwight Howard surub palli korvi. Foto: SCANPIX

Korvpalliliigas NBA jätkusid play-off'i esimese ringi mängud ja kõigis kolme mängu võitjad läksid oma paaris 2:0 ette.

Läänekonverentsis teise asetuse saanud Houston Rockets alistas koduväljakul 111:99 Dallas Mavericksi. Kuigi Dallas läks neljanda veerandaja alguses 84:81 ette, viis Josh Smithi ja Dwight Howardi koostöö Rocketsi omakorda 10 punktiga juhtima ja edu enam käest ei andnud. Kokku tegi kõrgelennuline Rockets Howardi juhtimisel 15 pealtpanekut, viimati korraldas play-off'i mängus midagi ligilähedast Los Angeles Lakers, kui 2001. aastal suruti pall ülevalt korvi 12 korral.

Howard tõi Rocketsile 28 punkti ja 12 lauapalli, Smith lisas 15 punkti, 8 lauapalli ja 9 resultatiivset söötu ja Rocketsi liider James Harden viskas 24 punkti. Mavericksi poolt vastas 24 punktiga Monta Ellis.

Koduväljakul suurendas edu ka Cleveland Cavaliers, kes 99:91 üle Boston Celticsist. LeBron James tõi Cavaliersile 30 punkti, Isaiah Thomas Celticsile 22.

Võõral väljakul on seeriat Toronto Raptorsi vastu suurepäraselt alustanud Washington Wizards, viimati alistati Kanada meeskond 118:107. Bradley Beal viskas Wizardsi kasuks 28 punkti, John Wall lisas 26 punktile koguni 17 resultatiivset söötu. Toronto resultatiivseim oli DeMar DeRozan 20 punktiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles