Raamat paljastab: Tiger Woodsi isa oli tõeline seelikukütt

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiger Woods
Tiger Woods Foto: SCANPIX

Oktoobri lõpus USAs poelettidele jõudvas raamatus «Oma isa poeg» selgub, et kõmulise golfiässa Tiger Woodsi isa oli oma eluajal suur seelikukütt ja pettis ka oma abikaasat.

Mäletatavasti sattus Woods mullu sügisel seksiskandaali, mille käigus ilmnes kümneid naisi, kellega ta oma abikaasat petnud oli. Sel suvel jõustus ka Woodsi ja rootslanna Elin Nordegreni lahutus, vahendab AP.

2006. aasta kevadel siit ilmast lahkunud Earl Woodsi elust rääkiva raamatu autor on aastaid spordiajakirjanikuna töötanud Tom Callahan, kes kavatseb mõningaid peatükke avaldada ka oma tööandja, ajakirja Golf Digest veergudel.

Callahan keskendub raamatu esimeses poolest Earl Woodsi nooruspõlvele ja sellele, kuidas ta pidi toime tulema igasugu eelarvamustega, kuna oli ainus mustanahaline pesapallur Kansases. Lisaks tuleb juttu tema sõjaväelisest karjäärist, abieludest ja ka sellest, et ta oli korduvalt truudusetu.

Ühes peatükis on juttu sellest, kuidas Tiger Woods isa eluaja lõppjärgus tema peale maruvihaseks sai, kuna pidi isa hädast välja aitama, sest too oli end «mingisugustesse seksmängudesse» seganud.

Earl Woodsiga 1996. aastal kohtunud Callahan kirjutab ka, et igast naisest, kes julges talle minna lähemale kui 1500 meetrit, võis saada tema järgmine vallutus.

Raamatu teises pooles keskendub Callahan Tiger Woodsile ja tema ümber lahvatanud skandaalile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles