Rammo hoiab Hyeres’i MK-etapil 13. kohta

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karl-Martin Rammo.
Karl-Martin Rammo. Foto: Jesus Renedo

Prantsusmaal Hyeres'is algas täna ISAF Purjetamise MK-sarja kolmas etapp, kus avapäeva sõitude tulemusel on Eesti purjetajatest kõrgeimal Karl-Martin Rammo, kes hoiab 13. positsiooni.

Võistluse avapäev algas sõitude edasilükkamisega, kuna tuult oli napilt. Päeva peale muutusid olud purjetamiseks soodsamaks ning kõik tänaseks plaanitud võistlussõidud seilati lõpuks edukalt ära.

Karl-Martin Rammo (ROPK/TJK) on Laser Standard klassis praegu 13. positsioonil, olles saanud sõitudes 4. ja 28. koha. Esikohale on platseerunud horvaat Filip Jurišic.

Naiste RS:X purjelaual olid Ingrid Puusta (NYCS) tänaseks saagiks 12. ja 19. koht, mis viivad ta kokkuvõttes 15ndaks. Parimat sõitu tegi hiinlanna Peina Chen.

Finnil sai Deniss Karpak (KST) sõitudes 35. ning 3. Koha ning on asetunud 21. tabelireale. 23. positsioonil olev Lauri Väinsalu (ROPK/TREV2) lõpetas avapäeva sõidud 10. ja 32. kohaga. Klassis on liidriks Andrew Murdoch Uus-Meremaalt.

470 naiste klassis võistlevad Marjaliisa Umb ja Elise Umb (Maru) on 31. ja 37. tulemusega hetkel kokkuvõttes 38. kohal. Juhtimas on Anna Haeger ja Briana Provancha USA-st.

Paraolümpiaklassis 2.4 mR finišeeris Anre Nõmme (SMS) täna kahel korral 16ndana ning ongi 16. positsioonil. Esimene on norrakas Bjørnar Erikstad.

ISAF MK Hyeres'i etapil osaleb kõigis olümpia- ja paraolümpiaklassides kokku 639 purjetajat. Etapile pääses kutse alusel osalema klasside 30 parimat vastavalt 2. veebruaril avaldatud purjetamise maailma edetabelile ning lisaks igas klassis 10 purjetajat, kes pidid selleks kvalifitseeruma 30. märtsist 4. aprillini Hispaanias Palmal toimunud Trofeo Princesa Sofia regatil.

MK Hyeres'i etapp kestab pühapäevani, mil eelsõitude tulemuste põhjal selgunud iga klassi kümme parimat purjetavad medalisõidus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles