Snuukri MM: teine ring pakub tõelisi põnevuslahinguid

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ronnie O'Sullivan.
Ronnie O'Sullivan. Foto: SCANPIX

Sheffieldis Crucible’i teatris toimuvatel snuukri maailmameistrivõistlustel on esimese ringi mängudega peaaegu lõpule lõutud. Käimas on veel kaks kohtumist, kuid ka nendes on võitja sisuliselt teada – Judd Trump juhib Stuart Carringtoni vastu 7:2 ning Shaun Murphy juhib sama seisuga soomlase Robin Hulli vastu.

Soomlane Robin Hull (pildil) on Shaun Murphy vastu kindlas kaotusseisus
Soomlane Robin Hull (pildil) on Shaun Murphy vastu kindlas kaotusseisus Foto: SCANPIX

Ülejäänud avaringi mängud on kõik lõppenud ning võib öelda, et enamik favoriite olid võidukad. Asetatud mängijatest ei pääsenud teise ringi vaid Stephen Maguire (16. asetus), Ricky Walden (7.) ja Mark Williams (15.).

Ronnie O'Sullivan
Ronnie O'Sullivan Foto: SCANPIX

Tiitlikaitsja Mark Selby tuli avaringis Kurt Maflini vastu välja 8:9 kaotusseisust ja sai kirja 10:9 võidu. Tema teise ringi vastane on Anthony McGill, kes oli samuti 10:9 üle Maguire’ist. Ronnie O’Sullivan (2.) võitis kindlalt 10:3 Craig Steadmani ning kohtub teises ringis Matthew Stevensiga, kes oli koguni 10:2 üle Williamsist.

Seisuga 10:8 Waldeni kukutanud Graeme Dott läheb nüüd vastamisi kümnenda asetuse saanud Stuart Binghamiga. Marco Fu (11.) läheb ilmselt vastamisi Inglismaa staari Judd Trumpiga (6.) ning Joe Perry (9.) kohtub suure tõenäosusega Shaun Murphyga (8.).

Põnevat lahingut on oodata Ali Carteri (13.) ja Neil Robertsoni (4.) vastasseisust ning kindlasti pole vähem huvitavad ka paarid Ding Junhui (3.) – John Higgins (14.) ja Barry Hawkins (5.) – Mark Allen (12.).

Teise ringi mängudega alustatakse täna. Snuukri maailmameister selgub neljandal mail.

Teise ringi paarid:

Mark Sleby (1.) – Anthony McGill

Joe Perry (9.) – Shaun Murphy (8.) või Robin Hull

Barry Hawkins (5.) – Mark Allen (12.)

Ali Carter (13.) – Neil Robertson (4.)

Ding Junhui (3.) – John Higgins (14.)

Marco Fu (11.) – Judd Trump (6.) või Stuart Carrington

Graeme Dott – Stuart Bingham (10.)

Matthew Stevens – Ronnie O’Sullivan (2.)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles