Lüütsepp võtab Tartu Bigbanki ohjad Ojametsalt üle, Meresaar abitreeneriks

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oliver Lüütsepp (tagaplaanil) vahetab Andrei Ojametsa Tartu Bigbanki peatreeneritoolil välja.
Oliver Lüütsepp (tagaplaanil) vahetab Andrei Ojametsa Tartu Bigbanki peatreeneritoolil välja. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Tartu Bigbanki klubi teeb nii mängijate kui ka treenerite hulgas noorenduskuuri. Peatreeneriks edutatud 28-aastasele Oliver Lüütsepale tuleb abiliseks meeskonna senine kapten, 35-aastane Argo Meresaar. Ka Eesti juunioride koondist juhendav Lüütsep ütles, et pikka kaalumist ei olnud. «Kui juhtkond selle ettepaneku tegi, siis sündis otsus sealsamas laua taga. See ambitsioon on mul alati olemas olnud,» kommenteeris Lüütsepp.

«Kuigi Argo oleks võimeline meeskonda ka mängijana aitama, siis ütlesin talle, et ta keskenduks treeneriametile. Tema kogemusi mängijana on raske üle hinnata,» kommenteeris Lüütsepp oma abilist. Meresaare sõnul oli sportlaskarjääri järsk lõpetamine esialgu negatiivse tooniga, sest ise soovis ta veel ühe hooaja mängida, ent nüüd on saanud veidi mõelda ja varjund on muutunud. «Nüüd, kui olen saanud järele mõelda, oli ehk isegi hea, et sai hetkega joon alla tõmmatud ja saan kohe uuele asjale keskenduda ning eluga edasi minna. Hetkel olen positiivselt meelestatud,» sõnas aastaid Eesti võrkpalli üheks näoks olnud Meresaar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles